mart. 282013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

DSC_0101_1024x678.jpgBună dimineața…. Bună dis de dimineața ca să fiu mai exact că este ora 5 sâmbăta dimineața. Mamă sunt chior de somn dar ce bine că a zis Diana aseară că o să conducă ea astăzi. Alooooo Dianaaaa… păi ce puii mei faci mă aici…. Aloooo… sculareaaa!!! Mda… n-am nicio șansă să conducă Diana în dimineața asta așa că o las să viseze în continuare și setez eu GPS-ul pe localitatea Tirano din nordul Italiei de unde astăzi o să plecăm într-o călătorie de basm.

 

Băi și acum o să zici și tu cum mi-a zis o prietenă că la noi toate călătoriile sunt de basm, feerice, în locuri de vis etc etc…. Păi.. doar nu vrei să-ți povestesc că m-am dus eu în piață să cumpăr pătrunjel și am negociat cu tanti Leana? Normal că îți spun de locuri frumoase unde am avut norocul să ne ducem iar astăzi rezervasem o călătorie cu Trenino Rosso del Bernina care pleacă din Italia și se duce până în inima țării cantoanelor.

Continue reading »
mart. 202013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

2012-10-24-703.jpg Hai salut! Astăzi îți povestesc despre o experiență cu adevărat inedită pe care trebuie neapărat să o încerci în caz că vrei să-ți impresionezi consoarta! 🙂 Eu am ținut morțiș să o las fără cuvinte pe soția mea așa că de aniversarea celor 3 ani de la nuntă am rezervat o masă la un restaurant inedit din Milano. Așa și? o să zici tu… care e marea șmecherie că ați ieșit la un restaurant.. ete flori.. ce să ne mai facem… continui tu în gând după ce ai citit primul paragraf. Rezumându-mă doar la ce am scris mai sus cina poate fi într-adevăr romantică și doar faptul că este la Milano o poate face mai deosebită decât alte cine. Dar cina noastră are loc în…. TRAMVAI! 🙂

Continue reading »

mart. 092013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

DSC_0891_1024x678.JPGUnde ești măi Lămâiță ca să discutăm ceva așa între patru ochi. Ia uite mă cum a dispărut ca măgarul în ceață și acum ia-o de unde nu-i. Păi și eu cu cine mă cert ?! Off… Cât mă învârt eu pe acolo să dau de ea îmi trec nervii așa că apoi nu mai avea niciun farmec chiar dacă o găseam. Întâlnesc totuși patroana și lămurim un pic situația și se pare că a avut efect discuția mea pentru că după nici cinci minute apare mamaie Lămâița cu 4 pretzel pe o tavă și cu un strop de miere fals pe buze.

 

Continue reading »

mart. 072013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

He heeee… și uite că suntem în Octombrie, în povestea asta de aici că sunt în urmă cu scrisul, și știi care este cel mai tare eveniment European din Octombrie? Ai ghicit Oktoberfest la Munchen sau Monaco di Baviera cum se spune pe italienească. Așa că la Monaco di Baviera am plecat și noi să deșertăm pe gât berile ălea multe. Și cum erau multe rău ne-am luat și ceva ajutoare și anume Auditorul ca să inspecteze bine butoaiele ălea și Țânțarul care este un cunoscător fin și un pasionat al sportului ”halbere”. Țânțarul .. țânțarul dar vrei să știi ceva… m-am cântărit azi dimineață și sunt mai slab decât el.. Cum măi 72,9 kg ?!?!? De la 99 ?? în 3 luni?? Incredibil…. Deci a funcționat dieta. Gata acum mă opresc pentru că nu mai îmi place cum arăt.

 

Continue reading »