Mai 032013
 

Multumesc 2 ani

 

Da, îți MULȚUMESC din nou în primul rând ție pentru că ești un cititor activ și te-ai delectat pe parcursul ultimului an cu povestioarele mele.

 

 
 
 

Astăzi sărbătorim 2 ani de Zâmbete și 2 ani de Amintiri, adică 2 ani de când am luat hotărârea de a-ți relata prin imagini delicioase, cuvinte picante si stil haios, câteva din peripețiile noastre de prin lume.

  

 
 
 

2 ani de când Descoperim Lumea Zâmbind!

Și asta doar datorită ție că m-ai încurajat și m-ai citit și mi-ai zâmbit. Pentru asta îți MULȚUMESC!

 
 
 

Între timp, după cum știi, am lansat și pagina de Facebook (https://www.facebook.com/zambetesiamintiri) ca să te anunț când mai povestesc una alta și ca să comunicăm mai ușor. Și avem multe de comunicat, atât noi doi cât și ceilalți peste 19.000 de cititori fideli ca și tine. Și din nou îți și vă MULȚUMESC pentru sustinere.

 

 

 
 

MULȚUMESC că ai surâs la cele peste 80 de povestioare de până acum.  MULȚUMESC pentru că cel puțin una dintre cele 35.000 de pagini vizualizate a fost a ta.

 
 
 

MULȚUMESC România pentru numeroasele like-uri primite din fiecare județ și o mulțumire specială celor din București, Brăila, Prahova, Timiș, Brașov, Cluj, Iași, Constanța, Dolj, Bacău, Galați care au explorat Europa si America, în număr mare, prin pozele si povestioarele mele.

 
 
 

Bine, hai, nu face botic dacă tu nu ești din județele de le-am enumerat mai sus sau nu stai în România. Ți-am zis, îți MULȚUMESC chiar dacă ai fost singurul care ai zâmbit din Arad sau din Japonia de exemplu sau din Statele Unite, Italia, Austria sau din oricare din cele peste 60 de țări pe care le-am numărat eu.

 

 

 
 

Aaaa.. și mai știi de ce îți MULȚUMESC? Pentru că m-ai convins ca atunci când reușesc să scriu despre 100 de orașe să scot și o carte. Asta și pentru că sigur cunoști și tu pe cineva, cum o știu eu pe Nașa, care nu citește de pe internet și ar vrea dom’le să zâmbească și ei. Așa că lucrez și la asta… momentan sunt la pagina 653 🙂

 
 
 
 

Irina, Marius, Cristina, Roxana, Carmen… băi fanilor care sunteți voi fani de TOP 🙂 vă MULȚUMESC pentru că sunteți așa de activi și de simpatici cum citesc eu aici:

https://www.facebook.com/zambetesiamintiri/app_148053065283944

 

 

 
 

Un MULȚUMESC special îl datorez și: Programatorului Șef, Micuței Japoneze, Domnului Fotograf, Aparatorului Legii, Mr. Rock, Țânțarul, Mr. Like, Traderul, Auditorul, Sleeping Beauty, James Bond, Bond Girl, Enemy, Informaticianul, Părinții, Fina, Finuța și toți ceilalți cărora nu le-am dat un nume particular în povestirile mele, MULȚUMESC pentru clipele frumoase petrecute împreună și pentru faptul că împreună cu Diana ne-am simțit minunat alături de voi.

 
 
 
 

Și că tot am zis de Diana, ai ținut minte de data trecută că astăzi este ziua Dianei nu? Hai… amândoi: LA MULȚI ANI cu sănătate să-ți dea Domnul…… hai mă… cântă și tu! 🙂 LA MULȚI ANI Diana! La mulți ani și MULȚUMESC că m-ai mai suportat încă un an! 🙂 Dar recunoaște că anul ăsta nu am mai ”făcut-o de oaie”! 🙂

 

 

 
 

 

Nașuleeeeeeee…. păi credeai că uit de tine?! MULȚUMESC pentru că ești un comentator activ, un cititor fidel, fascinat de poveștile mele. MULȚUMESC pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat și pentru susținere, chiar dacă nu fac mereu cum zici tu și să știi că poți să zici ce vrei, la loc nu mă mai îngraș! 😛 

 

 
 
 
 

 

Comentatoarea activă de pe blog, chiar dacă un pic mai leneșă anul acesta 🙂 rămâne în continuare Aly, căreia trebuie să-i MULȚUMESC foarte mult pentru suport! De asemenea, îi MULȚUMESC lui Bogdi, pentru că a intrat și el în rândul comentatorilor activi! 🙂

 

 

 

MULȚUMESC! Și nu ezita să-mi trimiți sugestiile și criticile tale legate de poze, filmulețe, design, pagina de Facebook, orice…. unde consideri tu că se poate revizui ceva.

 

 

MULȚUMESC !

 

 

 
 
 
p.s. în curând o să-ți mai zic ceva…. 🙂
 
 
 
 

  10 Responses to “2 ani… ”Mulțumesc” !”

 1. Laaa mai multi ani de zambete si amintiri!! Eu iti multumesc ca ai scris si sa scrii mereu caci ai talent, iar fiecare calatorie ai stiut sa o scoti in evidenta exact asa cum a fost, de basm 🙂 dar mai ales ca astfel am putut sa fiu si eu alaturi de voi citind despre voi :)) hy! Pupici :*

 2. Ai ametit judetele alea….Buc, Br, Dolj, Gal,…..e la coada…dar na….e bine si asa…:P. Toate cele bune ii doresc site-ului tau!

 3. LA MULTI ANI! Si tine-o tot asa! Vreau sa-ti multumesc si eu pentru faptul ca nu ai uitat sa ma mentionezi si pe mine in articolul aniversar.
  Mai vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca, prin felul in care scrii, ma introduci in acea lume virtuala care chiar ma face sa fiu si eu acolo, in mijlocul evenimentelor..Am “vizitat” , impreuna cu voi, locuri pe care nu le voi vedea niciodata cu adevarat (cunosti motivul principal!), dar unde,, multumita tie,pot spune: “am fost si eu acolo” .
  Dar cel mai mult, vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca existi, ca existati, si ca m-ati facut sa rostesc de fiecare data cu mindrie in fata oricui :Cristi si Diana – finii mei!
  La multi ani Dianei, si pe aceasta cale, alaturi de regretul ca nu putem fi impreuna nici de aceasta data!
  Hai sa ne imaginam ca,, la sfirsitul celui de-al treilea an de “Zambete si amintiri”, vom sarbatori impreuna trei evenimente:, editia aniversara, ziua Dianei si lansarea cartii!. Ce zici?????

 4. ce te umfli tu in pene ca “…..”” in izmene…bine ca l-ai mentionat si pe el(NASU)….2. l-ai “”ïntrodus” ??? come on Marius, can it be that obvios????omg!!..3. nu stiam ca v-ati cumetrit:D…frumos nasule frumos…nu am ce zice,,,…-asta e din ciclul “Dusmanul nu doarme niciodata”! Va pup!!!

 5. 🙂 Scuze pentru leneveala de anul asta… 🙂 Dar promit sa ma mentin in top si sa preiau conducerea si pe Facebook (Irina, atentie!!!! :)) Va doresc la amandoi un an cu multe plimbari, multe zambete (ca doar aveti multeeee motive) si sanatate cu sacul! La multi ani atat blogului dar mai ales Dianei! Si multumim voua pentru ca ne faceti sa zambim si sa calatorim alaturi de voi!

Cristi si Diana