iun. 082013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...
I2013-03-19-20-31-16-25_1024x768.JPGa fii atent aici… eram într-o zi la florărie să-i iau un buchet frumos Dianei și cât timp punea omul pasiune acolo să facă buchetul am început să vorbim despre una alta. Eram bucuros că la sfârșitul lunii februarie am reușit să găsesc lalele și flori de primăvară așa că l-am întrebat pe Roberto, florarul, de unde le ia. Și așa a început aventura de astăzi pentru că m-a fascinat Roberto când îmi povestea cum se duce el în Olanda să ia lalele și cum dealurile nu sunt verzi ci sunt în formă de curcubeu datorită sutelor de lalele multicolore. Daaa… abia aștept să ajungem și noi pentru că anul acesta, de ziua mea, ne-am rezervat vreo 5 zile să ne plimbăm prin țara lalelelor. Și să vezi, continua nenea florarul, noaptea sunt toate dealurile luminate pentru a grăbi procesul de creștere se folosește lumina artificială.. Ce interesant… Programatorule Șef, Micuța Japoneză.. hai măăăă, ați luat biletele de avion?!

 
 
iun. 022013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...
2013-03-19-22-58-14-1_1024x768.jpgAm plecat spre aeroport cu Malpensa Express și imediat ce am ajuns ne-am oprit să mâncăm ceva, mai ales pentru că ajunsesem și un pic înaintea plecării avionului. Suntem surprinși că pilotul a anunțat că în loc de oră și jumătate să facem o oră și un sfert și până la urmă ne face o bucurie și mai mare și face doar o oră. Îi mulțumim mult de tot mai ales pentru că în avion era plin de școlărei și copii din ăștia mici care făceau ca toate visele. Aaa… se pare că italienii au și ei ”românașii” lor care aplaudă la aterizare. Aaaa.. dar nu ți-am spus încotro ne îndreptăm noi astăzi. Păi ce am putea să facem noi pe 14 februarie, de ziua îndrăgostiților? Vizităm frumoasa capitală a Republicii Cehe, Praga.