Oct 082013
 
DSC_0499_1024x678.jpgArticolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Se încarcă... Măi simpaticule/simpatico care ești simpatic(ă). Am ajuns ca împreună cu tine să fim aproape 27.000 in ultimi 2 ani și jumătate și mă bucur și îți mulțumesc foarte mult pentru toată susținerea de până acum. Ia zi-mi… ai văzut ultimul articol postat? Dar cel de saptamana trecută… Nu l-ai văzut nu… sau dacă l-ai văzut l-ai văzut din greșeală. Ei bine, uite aș avea nevoie din nou de susținerea ta deoarece nenea Mark ăla de la Facebook a făcut el niște modificări pe acolo și acum tu vezi articolele doar dacă ai ales tu să le vezi.

 

 
 
Oct 082013
 

DSC_0354_1024x678 copy.jpgArticolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Se încarcă...

Bună dimineață măi…. Uite că a trecut ceva și a venit și ziua următoare, aia pe care o așteptam cu nerăbdare ca să vină cu soare puternic și să spulbere norii care ne-au însoțit 3 zile la rând în weekendul nostru prelungit în Țările de Jos. Și se pare că prognoza meteo se respectă așa că mâncăm rapid nerăbdători să întâmpinam, cu un zâmbet, soarele de afară.

 

Ne luăm la revedere de la hotelul nostru și de la Amsterdam cu speranța de a întâlni, preferatele Micuței Japoneze, faimoasele mori de vânt și să ne transpunem în feericul peisaj pe care îl descriau broșurile din hotel. Am ales să mergem în Zaanse Schans, o localitate la nord de Amsterdam care potrivit imaginilor din revistă, părea ceva de vis.