Oct 082013
 
DSC_0499_1024x678.jpgArticolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Se încarcă... Măi simpaticule/simpatico care ești simpatic(ă). Am ajuns ca împreună cu tine să fim aproape 27.000 in ultimi 2 ani și jumătate și mă bucur și îți mulțumesc foarte mult pentru toată susținerea de până acum. Ia zi-mi… ai văzut ultimul articol postat? Dar cel de saptamana trecută… Nu l-ai văzut nu… sau dacă l-ai văzut l-ai văzut din greșeală. Ei bine, uite aș avea nevoie din nou de susținerea ta deoarece nenea Mark ăla de la Facebook a făcut el niște modificări pe acolo și acum tu vezi articolele doar dacă ai ales tu să le vezi.

 

 
 
 

 

Pe scurt…. mai răruț că-i mai drăguț zice nea ”Scandenberg” ăla. Sau și mai bine zis.. dai bănuț să fi drăguț și să-ți afișez postările, mai zice el.

 
Acum, ca să ”jucăm”” după regulile de mai sus și DOAR dacă vrei să vezi când mai scriu una alta, am o rugăminte la tine compusă din 2 pași sau 2 mișcări simple de mouse (asta după ce ai deschis pagina de Facebook a blogului https://www.facebook.com/zambetesiamintiri) și anume :

1. Te duci cu mouse-ul pe butonul Liked sau ”Apreciat” dacă FB-ul tău e în română. Doar te duci cu mouse-ul acolo și nu dai click.. îl lași ”călare” pe buton.

2. Stând el călare acolo o să gâdile butonul și o să apară un meniu de unde tu selectezi prima opțiune ”Get Notifications” sau ”Primește Notificări” dacă este în română Facebook-ul tău.
 
 
Mai jos găsești 2 imagini care explică pe scurt pașii de mai sus dar, după cum îți spuneam, tot deranjul ăsta doar dacă nu ai făcut-o deja și doar dacă chiar vrei să primești o notificare atunci când mai spun o poveste cu zâmbete. Și dacă tot te-am obosit atât, da și tu un like ca să știu că ești dintre ăia dornici de notificări 🙂
Mersi și o zi superbă în continuare.
 
Pasul 1

pas1
 
 
Pasul 2

pas2
 
 

  2 Responses to “Mesaj către fani :)”

  1. De ce nu mai scrii ?

    • Scriu.. scriu… scuze… se pare ca nu reusesc sa impac munca de tatic cu aia de birou si cu aia de blog… sincer.. nu am avut nici inspiratie.. adica nu ma simteam ok si decat sa scriu prostii mai bine nu scriu… Imi cer scuze.
      Astazi (24/11) o sa scriu un articol… PROMIT!

Cristi si Diana