mai 032014
 
multumimBuna dimineața 3 Mai 2014! Azi este o zi specială în primul rând pentru că soția mea împlinește o frumoasă vârstă, nu spun cât 🙂 și în al doilea rând pentru că astăzi se împlinesc 3 ani de când am scris prima dată pe blog. Ar mai fi și pentru că numai ce mi-am revenit dintr-o operație nu chiar plăcută unde am avut parte de un anestezist dob… nu prea priceput 🙂 așa că am revenit cu chef de scris. Băi dar 4 zile mi-a luat să-mi opresc tahicardia… Bătea inima numai la 150 și dacă mă luam după el mă apucam să iau pastile de glandă că cică de asta este așa…. mai eram și la o clinică de renume. Eu cred că s-a angajat pe pile: RUȘINICĂĂĂĂ! 🙂
 

 

Așa, înainte să încept să aștern povești (am vreo 20 ca să ajung ‘la zi’)  nu vreau să uit să-ți multumesc pentru că te-ai numărat printre cei aproape 13.000 de utilizatori unici și m-ai susținut activ prin comentarii, lectură și like-uri, chiar dacă eu am fost un pic mai leneș în ultimul an. 🙂 
 

 

 
MULȚUMESC plimbărețule pentru că analizând harta de mai jos văd că și tu ești la fel de plimbăreț ca și noi. 53 de state din aproape 200 este totusi o realizare! Mulțumesc!

 

Lumea 

 
Și că tot vorbirăm (mai îmi iese câte un oltenism uneori) de ‘Feisbuc’ văzuși mă că ne apropiem de 30.000 de fani!! Băă, 30.000 de locuitori abia sunt în Motru și Rovinari la un loc :)… sau în Sinaia, Bușteni și Azuga împreună! Mi se pare foarte tare și pentru asta îți MULȚUMESC!
 

 

 
Dar știu că te-ai ‘chinuit’ un pic cu cititul, apropo sunt vreo 800 de pagini scrise până acum și tu le-ai citit de vreo 45.000 de ori! Ești fantastic, MULȚUMESC!
 
 
De asemenea ‘măi române’, văd că citești activ din toate colțurile țării așa că MULȚUMESC!
 

Romania 

 
Iar dacă mă uit pe pagina de Facebook a blogului, aia prin care tu primești majoritatea postărilor mele, văd în secțiunea Top Fans că tot Irina a rămas pe primul loc dar fii atentă că vin tare din urmă Alina și Elena da?  🙂 MULȚUMESC măi fanelor și sper să păstrați trendul în continuare.
 

 

 
 
Și cum data trecută îți ziceam că o să-ți mai zic ceva, între timp ai văzut ca am devenit părinți și suntem extrem de fericiți pentru asta așa că MULȚUMIM Doamne Doamne pentru minunea noastă: Ariana Maria.
 

 

 
Mulțumesc și ne vedem pe Facebook!
 
 

 

 P.S. Dar să nu uităm că astăzi este ziua Dianei deci: La mulți ani cu sănătate, să vă dea Domnul tot….. hai mă cântă și tu! 🙂
 
 

 

Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...
 
  

  4 Responses to “3 ani de Zâmbete, 3 ani de amintiri…. Mulțumim!”

  1. La multi ani Didi!!!Si Cristi, ne bucuram ca ne incanti cu povestiri amuzante si intelegem perfect ca anul asta ai preferat sa te bucuri de zambete reale venite de la cea mai dulce fetita, Ariana. Va pupam pe toti trei cu drag si va dorim multe plimbari impreuna.

  2. La multi ani Diana! si felicitari pentru fetita voastra frumoasa! Draga Cristi, te stiam un bun PM , dar vad ca ai si talent de povestitor.. Bravo! Va imbratisez cu drag, Victoria

Cristi si Diana