Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (6 votes, average: 4,33 out of 5)
Se încarcă...

Cine suntem?
 
Diana3
Înainte puteai să-l strigi grasul dar a făcut eforturi să ajungă un fel de Brad Pitt.
Poți să-l strigi Mitică, dar numai pe 26 Octombrie.În rest eu și prietenii îi zicem: Cristi
 
 
Cristi3
Daca vrei sa vezi stelele verzi, eventual fără să ajungi la planetarium, strig-o Doamna Paula!În caz contrar,  e mai indicat să i te adresezi așa cum fac eu, adică: Diana!  
     
De unde suntem ?

Diana3
De la țară de acolo de la el, acolo pe Jiu, piața aia de pe Jiu.. cum îi zice… așa.. așa… Târgu Jiu  

Cristi3
Aaaaaa… cum de unde?! Nu ai auzit de centrul universului și buricul culturii moderne?! Doar ea, Nichita Stănescu și foarte puțini alții, au avut onoarea să se nască în municipiul reședință de județ Ploiești!  
     
Și unde locuim ?

Diana3
Extracomunitari! 🙂 Suntem detașați temporar cu serviciul în Italia la Milano. Când stăm acasă stăm în București dar acum stăm cam pe unde apucăm că avem prieteni mulți și primitori. Update Oct-2013: Ne-am întors de peste mări și țări pentru că am considerat că o să fie mai bine așa pentru buburuza noastră. Acum stăm în București, sectorul 1, chiar dacă anumiți prieteni fac mișto de noi ca cică îți trebuie rovigneta până la noi 😛  

Cristi3
Despre Diana aș putea spune că are reședința fixă în fața oglinzii, dar de când am slăbit nu ne mai dăm rând să ne mai admirăm. În rest cum spunea și ea… Milano, Viena și pe unde mai apucăm. Update Oct-2013: Tot așa a rămas situația doar că nu mai stăm la oglinda din Milano 😛  
     
Ce vârstă avem ?

Diana3
Depinde cu burta si cu barba ii dai vreo 40… Acum, fără burtă, fără barbă e un frumos specimen de prin anii ‘82  

Cristi3
Ei și tu acum… Nu știi că nu se spune vârsta unei doamne… E mai mică cu 2 luni decât mine, e bine așa?  
     
Nationalitatea ?

Diana3
Român, cu toate că-i mai colorat așa. El zice că la origini ar fi turc, cu toate că eu mă înțeleg cu el.  

Cristi3
Ploieșteancă !  
     
Cu ce ne ocupăm ?

Diana3
Se ocupă cu multe lucruri. Nu are stare o secundă și trebuie mereu să facă el ceva. Dacă îl prinde o activitate, profesională sau personală nu se lasă dom’le până nu o dă gata. S-a școlit pe la Cluj și București și a ieșit economist de profesie.Acum face pe project managerul la o bancă (nu din aia din parc). Update Oct-2013: Acum are o nouă meserie, aceea de tătic și momentan se descurcă de minune! 🙂  

Cristi3
Citește, citește și iar citește. În toate limbile pământului: română, engleză, italiană, germană mai nou cică vrea să știe și greaca. Cred că citește într-o lună cât citesc eu în trei ani. Ce să faci măi dacă este doamna lingvistă, traducătoare și interpretă, absolventă de la capitală… faci ciocu’ mic și joc de glezne. Update Oct-2013: Acum este mămică cu normă întreagă. Cea mai simpatică mămică.  
     
Hobby-uri?

Diana3
M-a mâncat cu calculatorul ăla. Intr-o zi o să il bag pe gât.
Dar hai parcă totuși s-a mai temperat de vreo câțiva ani și acum îi mai plac și schiatul, bikingul și normal călătoriile.
 

Cristi3
Repet: citește, citește și iar citește. Era antitalent la sporturi outdoor când am cunoscut-o. Că nu o să înoți sau să escaladezi munți cu cartea în mână. Acum rupe un pic de schi, se bălăcește și înoată bine în orice apă, aleargă și… Doaaaaarme! 🙂 Iar când vine vorba de călătorii, normal că nu se dă niciodată înapoi!  
     
Ce te enervează la el/ea?

Diana3
Organizarea. Are totul pregătit până în cel mai mic detaliu și totul trebuie să iasă perfect. Are 3-4 mișcări în avans în cap în fiecare aventură… Aaaaaaaa!!! Relax… hai să mergem așa la plesneală!! Cu toate că recunosc că mersul la plesneală nu este cel mai indicat deoarece pierzi mult: informații, aspecte, locuri, bani etc. Dar eu nu suport să mă organizeze cineva.  

Cristi3
Taur! Și cu asta am spus totul! Este așa cum i s-a fixat ei în cap și gata! Și apucă-te să consulți și să-i prezinți arhivele Nasa și CIA la un loc ca să-i arăți că nu e așa… Dar până la urmă cedează… dar Doamne… și eu de inimă.  
     
Care-i faza cu blogul? Ce v-a venit?

Diana3
Aici este tot meritul și nebunia lui așa că îl las pe el să răspundă.
Să zicem că eu doar l-am încurajat să continuie o dată ce a început.
 

Cristi3
Ce să zic. Blogul a apărut așa în mod inopinat. Am fost la Paris prin 2011 și apoi am început să-i povestesc nașei noastre pățaniile de acolo. Și râdea cu lacrimi, că ai văzut că mie îmi place să fiu ironic sau autoironic și mi-a zis că ar fi păcat să se piardă poveștile acestea, că peste ani o să fie foarte frumos să recitim și nu doar să vedem poze.

Ținând cont că aveam și eu ideea în cap de a face un jurnal amuzant de călătorii m-am mobilizat și am început. Inițial cu 20 de pagini, pe care mi le-a citit Micuța Japoneză și mi-a dat feedback să le structurez în mai multe povestiri. Apoi Mr. Rock s-a plâns că scriu prea mult, alții că nu las spații între paragrafe, Ali și cu Nașul comentează și mă mobilizează mereu și uite așa ușor ușor am depășit 50 de articole și totul a devenit o pasiune. Un alt hobby! Cum ziceam în descrierea mea de profil: scriu mai mult pentru mine decât pentru tine dar sper să ne amuzăm totuși împreună, acum, mâine, mereu.

Nu este un blog de genul: ”Top locuri de văzut în..” sau ”Cât costă ciorba la..” sau alte chestii de genul. Este jurnalul nostru de călătorii, așa cum le-am trăit și surprins noi, așa cum ne-au impresionat și așa cum ne-am țăpuit sau ne-am simțit bine. Sper totuși ca pe lângă poveste să-ți fie utile și informațiile prezentate.

 
     
Câteva cuvinte de încheiere

Diana3
Fii tu însuți mereu şi fă ceea ce simţi pentru că ce e al tău e pus deoparte… după asta m-am ghidat mereu şi asta îţi transmit şi tie pentru că pentru mine a fost şi este un foarte bun motto. Şi ca să închei cu ceva specific mie, urmează un citat care-mi place mult de tot, mai ales că vine de la un mare ploieştean 🙂 .. Nichita Stănescu:
”Spune-mi, dacă te-aş prinde-ntr-o zi
şi ţi-aş săruta talpa piciorului,
nu-i aşa că ai şchiopăta puţin, după aceea,
de teamă să nu-mi striveşti sărutul?”
Volumul „O viziune a sentimentelor”, 1964
 

Cristi3
Einstein spunea ca nu exista lucruri imposibile, ci doar oameni care au renunţat prea repede.
Eu nu sunt Einstein, eu zic doar: Zâmbește mereu! Păstrează-ți atitudinea pozitivă tot timpul și în final totul va fii excelent! Pupici.
 
 Ariana

 BĂĂĂĂI Neserioșilor! De mine nu ziceți nimic? 🙁

Aaa.. da… scuze.. UPDATE.. UPDATE.

Pe 17/09/2013 la ora 09:00 s-a născut minunea nostră mică Ariana Maria (3,350 Kg, 51 de cm) și de atunci…. nopțile sunt altfel 🙂

 
     
     
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (6 votes, average: 4,33 out of 5)
Se încarcă...
.

  11 Responses to “Despre noi”

 1. Mr si Mrs Smith! pupici

 2. BRAVO ! Frumos acest “dialog” al prezentarilor!Si interesant !
  SA FITI IUBITI si SA VA IUBITI !

  Suntem ceea ce gândim !”
  “Omul întelept nu spune tot ce gândeste, dar ce spune, gândeste..”
  Aristotel

 3. Viata este o alegere.
  Este VIATA TA.
  Alege constient, alege intelept, alege cinstit.
  Alege fericirea.

 4. 🙂 Frumoasa caracterizare! Imi pare bine ca ati laut decizia de a scrie acest blog.Eu una ma relaxez citind si reuseste mereu sa imi fure un zambet! Va pupic!

 5. Ce frumos ati scris….like….like…like…super like 🙂

 6. Am reusit sa fac cunostinta cu pagina aceasta.
  Un eveniment fericit!
  Admirabil pentru faptul ca sunt impresii din multe locuri si impartasite cu mult stil si umor.
  Eu as continua cu povestile /2015 ……etc.
  Ma rog fiecare cum considera , dar , ne-am obisnuit sa citim , sa ne informam inainte de a pleca in calatoriile noastre.
  La voi , imaginile sunt concertate de text extraordinar de placut la lectura.
  Felicitari pentru toate realizarile si mult noroc.
  Mariana,Targu Jiu

Cristi si Diana