apr. 232013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

DSC_0117_1024x678.jpg Bună dimineața! Da, este încă dimineața și chiar dacă suntem în concediu ne-am trezit la o oră destul de decentă. Coborâm pe scări să luam micul deun și ca de obicei mâncăm de parcă nu am mai fi mâncat de la Crăciun, mai ales eu, de apoi trebuie să ne rostogolim până la la lift. La masă constatăm că opătarii ăștia de pe aici au încercat să ne ghicească naționalitatea așa că ne-au pus pe masă un meniu în …. Rusă! Băi băieți ”spasiba” ce pot să zic, mai ales că pe meniu era și prognoza meteo dar cine înțelege hielogrifele ăstea… poate doar Nașul dar el o arde pe la calculator acum. Oricum am înțeles uitându-ne pe geam că astăzi nu o să fie o zi așa strălucită dar hotărâm totuși să plecăm să investigăm pârtiile.
apr. 172013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (2 votes, average: 3,50 out of 5)
Încarc...

2013-01-20-981_1024x575.jpgȘi uite că au trecut și sărbătorile de iarnă și noi iar am umblat ca țiganul cu cortul să ne pupăcească și să ne vadă toate neamurile. Aoleeeu… dar ce ai slăbit mamaie… ești bolnav? Cam asta era replica tuturor. Dar să lăsăm neamurile că am obosit de nu mai puteam, mai ales pentru că pe 2 Ianuarie eram la serviciu. Vai ce am mai tras de noi de la începutul anului până pe 19 Ianuarie când aveam rezervată o săptămână la schi în Austria, în faimoasa, pentru băile termale, localitate Bad Gastein. 
Și a venit ziua cea mare și contrar a ceea ce te-am învățat până acum, astăzi nu am mai fost matinali pentru că distanța era la o aruncătură de băț de Milano. Zic asta, comparând cu distanța pe care au parcurs-o prietenii noștri din București, ca să nu mai vorbim de finii lor de la Galați. Un adevărat Dakar rally cu vreo 800 de km de off road… știi tu… până treci de Nădlac.
 

Continue reading »
apr. 072013
 

Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

DSC_0161_1024x678.jpgHai că acum sigur o să comentezi că scriu din Paști în Crăciun, mai ales acum când se apropie Paștele și eu îți povestesc de Crăciun! 🙂 Dar trebuie să mă înțelegi că am fost un pic prins cu anumite chestii despre care o să-ți povestesc cu plăcere cândva în următoarele postări. Dar între timp hai să lăsăm comentariile, da?, și să fii pe faza aici pentru că urmează să-ți povestesc despre câteva orășele fabuloase din nordul Italiei… sau din sudul Austriei că pe aici nu vorbea nimeni o boabă de italiană.

Continue reading »