mai 282013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...
DSC_0617_1024x678.jpgNe despărțim cu greu de prietenii noștri, atât de Programatorul Șef și Micuța Japoneză dar mai ales de noii noștri prieteni pe care i-am ”câștigat” în cele șapte zile petrecute în Austria. Destinația lor de astăzi este foarte lungă, aproape 2000 km așa că ne trezim dis de dimineață chiar dacă, spre deosebire de ei, Milano al nostru este la o aruncătură de băț, adică vreo 600 km.

 
 

 

Dacă tot am fost harnici și ne-am trezit cu noaptea în cap, ne decidem să facem o scurtă oprire și în orașul marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart adică în frumosul oraș Salzburg.

 
 


Continue reading »

mai 152013
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...
DSC_0514_1024x678.jpgHai repede în apă că am înghețat de friiiig. Aaaaa… ce bine este aici la căldurică.. să stai așa pe spate în apa caldă și să admiri munții acoperiți de zăpadă. Mi s-au zdrăncănit toți creierii de la săniuța aia și acum e binevenită această relaxare. Cum îți povesteam data trecută, suntem la Alpenterme, un complex de ape termale atât indoor cât și outdoor și cum nu am fost niciodată în pielea goală în zăpadă, aici ar fi un bun început.

 
Faza bună este că din piscina mare de o vezi aici în poză, se ajunge în piscina termală în aer liber, direct pe sub clădire, printr-un canal special construit. Apoi afară mai sunt două piscine cu apă rece unde neînfricații ruși se dădeau cu fundul de gheață ca să facă pe grozavii. Păi ia să fac și eu pe grozavul.. ce o fi așa dificil să intri în apă rece acum la -5 grade?

 
mai 032013
 

Multumesc 2 ani

 

Da, îți MULȚUMESC din nou în primul rând ție pentru că ești un cititor activ și te-ai delectat pe parcursul ultimului an cu povestioarele mele.

 

 
 
 

Astăzi sărbătorim 2 ani de Zâmbete și 2 ani de Amintiri, adică 2 ani de când am luat hotărârea de a-ți relata prin imagini delicioase, cuvinte picante si stil haios, câteva din peripețiile noastre de prin lume.

  

 
 
 

2 ani de când Descoperim Lumea Zâmbind!

Și asta doar datorită ție că m-ai încurajat și m-ai citit și mi-ai zâmbit. Pentru asta îți MULȚUMESC!

 
 
 

Între timp, după cum știi, am lansat și pagina de Facebook (https://www.facebook.com/zambetesiamintiri) ca să te anunț când mai povestesc una alta și ca să comunicăm mai ușor. Și avem multe de comunicat, atât noi doi cât și ceilalți peste 19.000 de cititori fideli ca și tine. Și din nou îți și vă MULȚUMESC pentru sustinere.

 

 

 
 

MULȚUMESC că ai surâs la cele peste 80 de povestioare de până acum.  MULȚUMESC pentru că cel puțin una dintre cele 35.000 de pagini vizualizate a fost a ta.

 
 
 

MULȚUMESC România pentru numeroasele like-uri primite din fiecare județ și o mulțumire specială celor din București, Brăila, Prahova, Timiș, Brașov, Cluj, Iași, Constanța, Dolj, Bacău, Galați care au explorat Europa si America, în număr mare, prin pozele si povestioarele mele.

 
 
 

Bine, hai, nu face botic dacă tu nu ești din județele de le-am enumerat mai sus sau nu stai în România. Ți-am zis, îți MULȚUMESC chiar dacă ai fost singurul care ai zâmbit din Arad sau din Japonia de exemplu sau din Statele Unite, Italia, Austria sau din oricare din cele peste 60 de țări pe care le-am numărat eu.

 

 

 
 

Aaaa.. și mai știi de ce îți MULȚUMESC? Pentru că m-ai convins ca atunci când reușesc să scriu despre 100 de orașe să scot și o carte. Asta și pentru că sigur cunoști și tu pe cineva, cum o știu eu pe Nașa, care nu citește de pe internet și ar vrea dom’le să zâmbească și ei. Așa că lucrez și la asta… momentan sunt la pagina 653 🙂

 
 
 
 

Irina, Marius, Cristina, Roxana, Carmen… băi fanilor care sunteți voi fani de TOP 🙂 vă MULȚUMESC pentru că sunteți așa de activi și de simpatici cum citesc eu aici:

https://www.facebook.com/zambetesiamintiri/app_148053065283944

 

 

 
 

Un MULȚUMESC special îl datorez și: Programatorului Șef, Micuței Japoneze, Domnului Fotograf, Aparatorului Legii, Mr. Rock, Țânțarul, Mr. Like, Traderul, Auditorul, Sleeping Beauty, James Bond, Bond Girl, Enemy, Informaticianul, Părinții, Fina, Finuța și toți ceilalți cărora nu le-am dat un nume particular în povestirile mele, MULȚUMESC pentru clipele frumoase petrecute împreună și pentru faptul că împreună cu Diana ne-am simțit minunat alături de voi.

 
 
 
 

Și că tot am zis de Diana, ai ținut minte de data trecută că astăzi este ziua Dianei nu? Hai… amândoi: LA MULȚI ANI cu sănătate să-ți dea Domnul…… hai mă… cântă și tu! 🙂 LA MULȚI ANI Diana! La mulți ani și MULȚUMESC că m-ai mai suportat încă un an! 🙂 Dar recunoaște că anul ăsta nu am mai ”făcut-o de oaie”! 🙂

 

 

 
 

 

Nașuleeeeeeee…. păi credeai că uit de tine?! MULȚUMESC pentru că ești un comentator activ, un cititor fidel, fascinat de poveștile mele. MULȚUMESC pentru toate cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat și pentru susținere, chiar dacă nu fac mereu cum zici tu și să știi că poți să zici ce vrei, la loc nu mă mai îngraș! 😛 

 

 
 
 
 

 

Comentatoarea activă de pe blog, chiar dacă un pic mai leneșă anul acesta 🙂 rămâne în continuare Aly, căreia trebuie să-i MULȚUMESC foarte mult pentru suport! De asemenea, îi MULȚUMESC lui Bogdi, pentru că a intrat și el în rândul comentatorilor activi! 🙂

 

 

 

MULȚUMESC! Și nu ezita să-mi trimiți sugestiile și criticile tale legate de poze, filmulețe, design, pagina de Facebook, orice…. unde consideri tu că se poate revizui ceva.

 

 

MULȚUMESC !

 

 

 
 
 
p.s. în curând o să-ți mai zic ceva…. 🙂