sept. 172013
 
2013-10-01-17-14-41-60_576x768.JPGBună dimineața lume, bună dimineața domnul doctor, bună dimineața tati și mami! S-a intamplat fericitul eveniment da, pe 17 Septembrie la ora 09:00 după ce 6 ore s-a jucat cu noi și cu durerile Dianei și nu a vrut nici in ruptul capului să vină… O întelegem nu, că ai văzut și tu ce frig e afară.!
 
Doamne cât era de mică atunci când a venit asistenta cu ea să o spele, și cum stătea cuminte și nu scotea nici un cuvânt și era curioasă uitându-se, vorba vine, în toate părțile ca să înțeleagă unde se află. Și eu stăteam așa și mă uitam prin geamul acela ca de acvariu de la maternitate, mă uitam la puiul acesta de om care stătea cu ochii mari, albaștri și privea cu interes. Cu mine era și Micuța Japoneză care deturnase un metrou și-l făcuse să ajungă aici la maternitate lăsând la o parte serviciul și toate cele și stăteam noi așa amândoi și ne uitam și nu ne venea să credem: e minunată da!! 🙂
 
Doamne cât păr are fetița astaaaaa… exclamă o doamnă lângă mine în timp ce eu mustăceam… Da băi are păr mult și este simpatică așa! 🙂

 
 
 
 
 
2013-10-01-17-14-41-49_1024x768.JPGZilele au trecut în maternitate și apoi am ajuns acasă și ușor ușor ne-am intrat în ritm și am devenit experți la băiță, la schimbat pampersi, la curățat ochii și năsucul, la stat treji uneori noaptea, la plimbat prin cartier și chiar și la cel mai greu lucru, acela de a ne păstra cumpătul atunci când se îneacă și devine albastră spre disperarea Dianei  :)!

 
 
 
 
 
2013-10-01-17-14-42-77_1024x768.JPGLasă măi că ușor ușor învățăm noi să ne descurcăm și cu regurgitatul acesta… stai să mai cresc că am doar 2 săptămâni și 2 zile. Dianaaa… gata…  e ok… și-a revenit… Hai să-i dăm să pape și la somn.!

 
 
 
 
 
 
 
 
DSC_0030_1024x678.JPGDe ce îți povestesc toate acestea, poate te întrebi tu acum? Pentru că vreau să împărtășesc cu tine acest minunat moment, vreau să-i mulțumesc lui Doamne Doamne că a fost totul foarte bine și ne-a dăruit o minune de fetiță sănătoasă (în ciuda ”statisticii” unui doctor din Milano) și vreau și să ”explic” totodată de ce nu am mai scris de peste două luni. O să recuperez, stai fără grijă pentru că am peste 16 povești de spus, anul acestea, și cu vârstă mă mai lasă memoria așa că trebuie să le ”salvez” repede.!

 
 2013-10-01-17-14-42-79_1024x768.JPG
 
 
 
Îți mulțumesc pentru înțelegere și pentru interesul acordat în ultimii doi ani de zile și sunt sigur că de acum Amintirile o să aibă mult mai multe Zâmbete! Ia fi numai atent aici:

 
DSC_0004_1024x678.JPG
 
  
 
Articolul asta m-a lasat receHmm.. se putea si mai bineInteresant articolulMi-a placut mult de totExcelent (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...
 

 

 

  10 Responses to “Bine ai venit Ariana Maria, buburuza noastră dragă”

  1. O frumusete! Sa va traiasca fericita si sanatoasa !!

  2. La multi ani Ariana Maria!
    Sa cresti mare si sanatoasa!
    Deja stie sa zambeasca minunat. 😉

  3. Ma bucur impreuna cu voi de binecuvantarea pe care va daruit-o Dumnezeu.Sa fie sanatoasa si sa o cresteti cu mult drag sa va bucurati de ea ca este un dar primit de la Cel de Sus.
    In urma cu vreun an si jumatate va sugeram sa va mai opriti din hoinareala si sa faceti un pui de om si in sfarsit…
    Sa fiti sanatosi si bucurosi toti trei membri ai familie.

    • Multumim mult de tot Mirela! Pai vezi ca te-am ascultat si ne-am oprit un pic din hoinareala… dar sa stii ca e doar o pauza… si sa vezi apoi… calatorii in 3! 🙂 Multumim foarte mult pentru cuvintele frumoasa. Asa o sa facem si asa speram sa fie mereu! Multumim!

  4. Cat de draguta e:) Sa va traiasca si sa va bucurati
    fericiti de ea!

  5. Nimic nu se compara cu fericirea pe care o simtim in
    momentul in care ne vedem puiul pentru prima oara….nu exista
    cuvinte pentru a descrie acel sentiment!…..

Cristi si Diana